• Ново
Нов Алуминиев калъф за Съхранение на Филми, за 840 Дискове, За DVD и Blu-Ray с Ръкави в Черен Цвят

Нов Алуминиев калъф за Съхранение на Филми, за 840 Дискове, За DVD и Blu-Ray с Ръкави в Черен Цвят

BGN 18.10

Наличност
Налично за поръчка

Изхвърлете пластмасова кутия за дискове, за DVD, поставете 420 DVD-та на филми Blu-Ray в една кутия, за да се спести много място, не забравяйте, че можете да съхранявате обложки на филми и дискове заедно в този случай на следващото поколение.
Този калъф за съхранение филми на DVD и Blu-Ray позволява на потребителя да съхранява 840 дискове (420 филми или дори повече).
Той идва с 420 втулки в специална подложка от една страна, можете да поставите хартия илюстрации към филми на DVD или Blu-Ray, а от друга страна - до 2-та.
Подсилена метална мебел, 2 солидни метални химикалки, монтирани от двете страни на корпуса, 3 панти плюс 12 метални ивици правят камерата много издръжлив и дълготраен.
Два ключови заключване за сигурност и идва с комплект от 2 ключа.
Съдържа 3 continuum разделител и 4 регулируеми по местоположение мъничета, среден разделител е фиксиран, а останалата част може да се сваля.
Не е необходимо ръкави-закачалки, повече не се притеснявайте за счупени пластмасови закачалки за дрехи.
Подвижна разделител дава възможност за използване на кейса като обща кутия за съхранение на инструменти, домакински уреди и дребните оборудване с тегло до 40 кг по време на транспортирането.
Спецификациите на корпуса
Капацитет : 840 дискове (пакет 420 пластмасови втулки черен цвят, във всяка гильзе на 2 диска и 1 вмъкване на хартия).
Цвят : Черен панел Сребриста Алуминиева рамка отвън / Черен интериор
Материали : Алуминиева рамка с ABS-панел, кадифе подплата и хромирани метални ъгли, пружина хромирана дръжка от кафяв метал и ключалки с катарами.
Автомобилът е с размери : 27 x 15 3/4 x 8 1/2 " (69 x 40 x 21,5 см)
Вътрешен : 26 x 15 x 7 1/2 инча (66 x 38 x 19 см)
Тегло при транспортиране : £ 17
Никакви митнически такси няма да се прилага към нашите клиенти в Канада и САЩ.
Ако имате някакви въпроси /коментари / опасенията за забавяне на доставка, моля, свържете се с нас по телефона или електронната поща, преди да оставите коментар.Ние правим всичко възможно, за да запази удовлетвореността на клиентите в магазина Mega Disc.
.

Всичко за продукта

Избор на купувачи