• Ново
Комплект Дървени Бирени чаши

Комплект Дървени Бирени чаши

BGN 6.16

Наличност
Налично за поръчка

""" Дървени Кафява Бира Чаша Ръчна Изработка С Дръжка
Тази декоративна чаша, една чаша е изработена от тонированного дърво и покрита с лак.Красиво вырезанная дръжка допълва автентичен външен вид изделия.
Чаша е полезна за вас за дизайн на баня, сауна, ресторант или кръчма в етнически стил.Продуктът ще създаде топла и гостоприемна атмосфера и конфигурира гости на вашия дом по приятелски начин.
Тази една чаша от масивна дървесина, са произведени в съответствие с традиционен дизайн.Това изглежда така, като че ли го измести още от средновековието и в наши дни.Чаша водоустойчив, може да се използва за студена бира и други напитки.Нашите майстори са направили тази чаша, тежка рамка, здрави и дълготрайни.Дървото е внимателно режете, за да се подчертае естествената си външен вид.
Предимства :
Идеален за всички случаи : Тя е идеална за всеки повод.Тази чаша е идеална за мальчишников, исторически реконструкции или просто за гледане на любимите телевизионни предавания на средновековна тематика.Можете да се обадя на приятелите си на купон и да се насладите на тези кръгове в уникален стил.
Безопасен за храните интериор : той е специално разработен от нашите специалисти в съответствие с грижа за вашето здраве.
Характеристики :
Унисекс : може да се използва от мъже и жени, и деца могат да се насладят на тази дървена чаша.Трябва да се внимава : да не се съхранява на дървени изделия в близост с отоплителни уреди и не ги оставяйте на слънце, дървото изсъхва и по-късно могат да се появят пукнатини.Най-доброто място за съхранение на дървени изделия - в шкафчето или друго сухо място.Не оставяйте на дървени предмети в контейнери с вода за по-дълго време.Вытирайте ги подсушете с кърпа след всяко измиване.В Кутията :
6 х Дървени бирени чаши .

Всичко за продукта

Избор на купувачи