• Ново
МАРКА BLACK VORTEX КВАДРАТНА ТРЪБНА РАМКА 4 BOW BIMINI ТОП с ДЪЛЖИНА 8 см, 91-96

МАРКА BLACK VORTEX КВАДРАТНА ТРЪБНА РАМКА 4 BOW BIMINI ТОП с ДЪЛЖИНА 8 см, 91-96

BGN 24.58

Наличност
Налично за поръчка

Върховете Vortex Bimini изработени от морския полиестер стойност 600 denier.Това е една и съща тъкан, от която ние произвеждаме покривала за лодки.Му е лекуван и контейнерите по няколко начина.По-специално, тя е с двойно полиуретаново покритие отдолу или от обратната страна, а и е защитена от uv и мухъл. Плотове Vortex Bimini - това е просто най-добрият вариант, поради качество, гаранция и на невероятна цена.
Що се отнася до отправна система / рамка, а след това тя е изработена от квадратна тръба с диаметър 1 инч от анодизиран алуминий.Анодиране - това е само процес, голяма устойчивост на корозия устойчивост и устойчивост на износване метал.Алуминий - фантастичен материал за рамка на плота bimini.След това го обработват, за да я направи още по-добре.Всички фитинги и фитинги са изработени от ултра силна найлон и неръждаема стомана (крепежни винтове, куки и капси).Отгоре е много издръжлив.
Моля, обърнете внимание на 2 допълнителни неща, които добавяме в рамките на сделката.
1. Един от тях са задните подпорни стълбове, които идват с върховете на Vortex Bimini.Много от върховете bimini идват с 4 джапанки (2 отпред и 2 отзад).Нашите по-добре.Нашите бимини с квадратна тръба идват с ремъци отпред и звена колони отзад.
2. Друг бонус, който ние добавяме, е свалянето на съхранение.Обикновено това е допълнителна такса в размер на 20-40 долара.
За да се определи необходимата дължина горната част, измерете разстоянието от центъра до центъра на нашир, водачите, на които вие искате да зададете на бимини.Вихър квадратни тръби Bimini Върховете са приложени директно към горната част на релсите понтонной лодка, украсена лодки, наистина всяка лодка!
Дължина на горната част, която ви е нужна, обикновено зависи само от личните предпочитания.Имаме 8, 10 и 12 дължини.Инструкциите са приложени към масата Vortex Bimini Топ .. е проста и бърза работа,
Този квадратен тръбен бимини се предлага с 5-годишна гаранция за дефекти материали, както за груб строеж, така и за тъкани.
.

Всичко за продукта

Избор на купувачи