• Ново
Оригинални нокторезачки и ноктите на Resco за кучета, котки и домашни животни. Най-Машинка за подстригване на американското производство, Котешки размер, Червен

Оригинални нокторезачки и ноктите на Resco за кучета, котки и домашни животни. Най-Машинка за подстригване на американското

BGN 13.82

Наличност
Налично за поръчка

Нокторезачки Resco Котка - това е избор на специалист за подрязване на нокти.От 1937 г. и стригане за котешки нокти Rescos се използват грумерами и ветеринари по целия свят, и сега те са на разположение и на вас!Това, което отличава Resco от конкуренти, така че е здрава стоманена конструкция, лесно сменяеми режещи остриета и да се грижи за здравето на вашите домашни любимци.Resco всеки път гарантира най-изчистена кройка в индустрията.
Какво означава за вас сменное режещо острие?Повече никакви покупки на машинката за нокти!С вашия машинка за подстригване, за подстригване на ноктите Resco Котка трябва да бъде заместител на острието, само ако е затупится, с помощта на комплект за смяна на режещи остриета PF0400 или PF0440 Resco.
Не се заблуждавайте от евтини имитациями, Resco - единственият на пазара машинка за нокти американски клиничен клас от американската стомана.Не ни ли вярвате?Просто попитайте вашия ветеринарен лекар!Изберете оригинален, изберете Resco.
.

Всичко за продукта

Избор на купувачи