• Ново
Женски обувки за балните танци, Танго, Сватбени обувки за салса 2701EB, Удобни, Много тънки, 3 инча [Комплект от 5]

Женски обувки за балните танци, Танго, Сватбени обувки за салса 2701EB, Удобни, Много тънки, 3 инча [Комплект от 5]

BGN 38.94

Наличност
Налично за поръчка

ПОЛУЧАВАТЕ ПЪЛЕН КОМПЛЕКТ от 5 ТЕМИ - КОМПЛЕКТ ДЕНС ОБУВКИ, ПРЕДПАЗНИ СРЕДСТВА ЗА ПЕТАТА, изключителна подарък ЧАНТА на едро [пазете се от имитатори], ЧАНТА за РЪЧЕН БАГАЖ и ОСВЕЖИТЕЛИ ЗА ТАНЦОВО ОБУВКИ.
Моля, уведомете ни, ако непълно работно време
Само си представете, че носите тези обувки, които доказват своите движение на общественото внимание.Не е ли това ще ви направи щастлив и горд?Както вероятно вече знаете, намирането на подходящи обувки не е лесно.Обувките, които ще откриете, може да бъде или безплатна, или на тясно, или просто здраво на краката си.Вашето търсене на идеалната денс обувки са вече завършени.Тези обувки, направени от компанията Very Fine, имат имате в предвид, когато те ги произвеждат.Това е удобно, красиво и стилно.
Заедно с това поръчате този комплект вие ще получите :
Ти танцови обувки .Той е толкова лек, което позволява да се движи плавно и свободно.Можете да танцуват през целия ден или нощ и да се превърне в ЗВЕЗДА на дансинга!
Вашите пета протектори, които предпазват каблучные върховете на обувките от бързо износване.Това също осигурява по-голямо сцепление на дансинга.Това е удобен начин да се запазят върховете на софия, а не да ги замени, когато те се износват.
Защитните фолиа, са определени чрез нагряване на среден огън или с помощта на сешоар.Това ще улесни маневриране им в петата.Тя ще бъде твърде тясна, ако не бъде топла.
Вашият изключителен подарък пакет за пазаруване на едро, който можете да използвате за съхранение на сашето, освежаваща си обувки, когато тя не се използва.Можете да получите чантата си-калъф отделна изпращането без допълнително заплащане.
Саше, което освежава си обувки, карайки я да си свежест и завърши с носенето по всяко време, когато пожелаете.
Вашата ръчна чанта за обувки дантела прозорци, което позволява да се носят обувки по време на тренировки, състезания или изпълнения.
Ще плащат повече, ако закупите тези продукти по отделно.По този начин , лесен поръчка на този комплект ще ви спести пари .
Така че ПОРЪЧАЙТЕ комплект денс обувки СЕГА и ела да танцуваш!
.

Всичко за продукта

Избор на купувачи