• Ново
Бистра Ръкавица с Накъдрена Белезници Сестри с Дължина до средата на ръце

Бистра Ръкавица с Накъдрена Белезници Сестри с Дължина до средата на ръце

BGN 32.92

Наличност
Налично за поръчка

Притежаването на няколко такива ръкавици може да предизвика ревност у сестра си.Да споделя със сестра си, приятелката си или да оставите всичко на себе си, тези ръкавици ще ви накарат други, обект на завист от това, че те не са ги купили първите.Изработени от изключителни и трайни тъкани, тези ръкавици имат прозрачна матирана повърхност.Те разполагат с перфектно оборудвана силует с малко напрежение.Те са гофрирани маншети с четири вертикални еластични шевове.Тези ръкавици ще се превърне в идеален аксесоар за всеки униформи, танцова група, за костюми, тематични партита или на всяко събитие, на което искате да се изправим или да съответстват на своята сестра.
Тези прилепнали ръкавици, изработени от 100% найлон.Леко разтягане осигурява стегнато.Тези ръкавици се предлагат както от А, така и B. To определете размера на ръкавица, измерете обиколката на около най-широката част от четири стави на ръката си.Не се обръщай палеца!Тази дължина в инчове съответства на размера на ръкавици.Размер И измерва от 5 см до 6 см.Размерът на B измерва от 6 инча до 8 инча.Повечето хора носят размера на Б. От върховете на пръстите до подгъва те са с размер на около 12 " (30,5 см), така че повечето дами те достигат от китката до средата на предмишницата.Тези елегантни ръкавици се предлагат в различни цветове, включително бял, слонова кост и черно.
Ако това не е идеалната чифт ръкавици за вас, моля, продължавайте да разгледате и други наши обяви в търсене на наличните алтернативни стилове.

Всичко за продукта

Избор на купувачи