• Ново
HLT Дете / Момиченце с Диамантена Лента Мери Джейн Рокля Обувки

HLT Дете / Момиченце с Диамантена Лента Мери Джейн Рокля Обувки

BGN 34.69

Наличност
Налично за поръчка

Вие купувате чифт висококачествени обувки на солидна гумена подметка.В допълнение към нормалните ежедневното използване, те също ще станат изключителен избор за специални поводи, като сватби, официални банкети и т.н. Ние желаем да вие и вашите деца ги обича.
Определяне на размерите на
Моля, имайте в предвид, че производителите използват различни материали за производство на своите обувки, съответно, размер може да варира.Моля, проверете дали дължината на стелките, преди пускането на поръчката.
Можете да изпълните следните стъпки, за да се измери краката на вашето дете :
1. Поставете лист хартия апартамент на етаж.Дърво или плочки са идеални за измерване на стелки, тъй като те представляват твърди и гладки повърхности.Мека текстура на килима може да доведе до грешно количество.
2. Попитайте детето си да се изправи на лист хартия боса.
3. Използвайте химикалка или маркер, за да отбележи точно пред пръстите на краката и точно зад петата на един от краката.
4. С помощта на мерителната лента изчислете разстоянието в инчове / милиметри между марки на носа и петата, за да се получи дължина на детска стелка.Отново, производителите използват различни материали за производство на своите обувки, съответно, размер може да варира.Така че, моля, избирайте обувки, въз основа на измерена дължина на подметката, а не на кодове размер.
5. За да оставите малко място за растеж на краката на вашето дете, ние ви препоръчваме да добавите една четвърт от инча или 6 мм до вашето измерение и да използвате това като крайната стойност на дължина на стелка при избора на обувки.
Моля, не се колебайте да споделите с нас, ако имате нужда от помощ при избора на размер.Ние сме повече от щастливи да помогне.
** Моля, имайте предвид, че таблицата "Информация за размерите", която по подразбиране НЕ се използва.
** Моля, следвайте номерата на дължина стелка от падащото меню, за да направите правилния избор.

Всичко за продукта

Избор на купувачи