• Ново
4.3-инчов монитор Tadibrothers с камера гръб, бронята на 150 Градуса (резервна система на АВТОБУСА или колата)

4.3-инчов монитор Tadibrothers с камера гръб, бронята на 150 Градуса (резервна система на АВТОБУСА или колата)

BGN 36.00

Наличност
Налично за поръчка

Кристално ясен 4.3-инчов LCD monitor е идеално допълнение към всеки от водача, който се нуждае от помощ в архивирането.Вижте в цял свят зад себе си в наситени цветове.Това също е LCD монитор, така че той е много лек и тънък.Освен това, той има две видеовхода, така че можете да свържете фотоапарата и игралната система или DVD плейър.
Този монитор е съвместим с всички наши камери и всеки автомобил; той се свързва с всеки източник на захранване или запалката на колата.Можете да го инсталирате на вашата арматурното табло (планина е включен в комплекта).Супер проста установкакамЕра на бронята за монтаж чрез вграждане я отвътре на бронята, за да се осигури чист и надежден външен вид.Камерата има зрителен ъгъл от 150 градуса, което е най-подходяща за леки автомобили, ванове, камиони и джипове.
При 150 градуса всичко, което се намира зад автомобила, лесно се вижда благодарение на ъгъла на наклон.Тази камера е изключително подходящ както за автомобили, така и за по-широки превозни средства.Той също така цветна, водоустойчива и има военно нощно виждане.
Камерата също е трайна за употреба в най-тежки климатични условия.
В комплекта са включени различни скоби за монтаж, така че при необходимост да може да бъде наклонена надолу или нагоре е идеален за преглед.
Този предмет включва 15-крак кабел.

Всичко за продукта

Избор на купувачи