• Ново
КИЛОГРАМ 7x5ft Приказка Поли Плат Индивидуален фон за снимки на Фона на студио prop TH199

КИЛОГРАМ 7x5ft Приказка Поли Плат Индивидуален фон за снимки на Фона на студио prop TH199

BGN 36.28

Наличност
Налично за поръчка

* Представен в този списък;
Всички 5х7 фута
Използвайте скоби, за да виси на поставка за фон или, система за подпомагане на заден план.Те нямат джобове за овчарски скок.
*Грижа
Фонове много по-удобни за потребителя.Просто вземете влажна кърпа с вода.
Целият фон ще бъде изпратен в сгънат вид в опаковката.Има два начина за изглаждане на бръчките.Можете да избегнете гънки, придържайки се към по-долу метод.
1) Гладене; - прогладьте на фона на слаб огън за гладене дъската.
2) Вземете го - разширяване на заден план и се разточва в 10-подножието на телефона.Първо започнете ограничат важна страна на изображението на тръбата. "Търкалят и smooth" приблизително на всеки 6 инча.Когато това бъде направено, сложете го неподвижно на земята.
Фонове не са с висока разделителна способност, ще бъде донякъде условно, така че за снимане се нуждаят разстояние.Освен това, много снимки голям формат може да изглежда малко пикселизированными, когато се вгледате в тях е близо, но аз съм за това, че за капки се използват само подходящи изображения, за да се осигури максимално реалистичен вид.Моля, имайте в предвид, че калибрирането на цвета за всички компютърни екрани разнообразни.
*Производство на
Всички декори са произведени в Китай и са отпечатани при поръчка.Моля, планирайте време за изпълнение прибл. 3 дни за отпечатване и доставка.
Стоките са изпратени от Китай да изпратите USPS (с изключение на няколко поръчки).Обикновено ще ви отнеме около 7-15 дни, за да го получи.
Те са отпечатани по поръчка, така че възстановяването може да бъде взето само за повредени стоки.
.

Всичко за продукта

Избор на купувачи