• Ново
Резервна камера TadiBrothers за iPhone (iOS) работи с iPad, iPad mini, iPod

Резервна камера TadiBrothers за iPhone (iOS) работи с iPad, iPad mini, iPod

BGN 36.84

Наличност
Налично за поръчка

Ако ви (както и много от другите шофьори) дошло до гуша да се занимава със слепи зони, ние имаме решение.Нашата резервна камера i OS позволява да следите какво се намира зад колата си с помощта на камерата и вашия i Phone, i Pad или друго устройство, което използва i OS.
Това е изключително важно постижение, тъй като в САЩ всяка година се случват стотици хиляди катастрофи в слепите зони.
Вече имате със себе си смартфон, така че има смисъл да го използвате за подобряване на безопасността на пътуване.
Изключителна Производителност
Всички наши фотоапарати, оборудвани с най-нови и по-разширени функции.Освен осигуряване на кристално чист цвят на изображението и обхвата на видимост 120 градуса, тази камера има функция за нощно виждане, така че може да се използва през деня или през нощта.
Ако ви трябва само за гръб, може да го активира при движение на автомобил на заден ход или го оставете включен за непрекъснато наблюдение, докато камерата има източник на захранване.
Резервна камера i OS позволява да байпас на монитори в полза на устройство, което вече имате, и при това не се заплаща допълнителна такса за софтуер или приложение.
Това безжично устройство е подходящо за всеки обикновен автомобил, камион или suv.Той ще работи добре до около 12 фута, след това ще има малко закъснение.
Което означава безжична връзка?Това означава, че вие не трябва да се видеокабель от задната част на колата до предната част, вместо това, тя е безжична.Обаче, вместо това можете да използвате ВСЕКИ източник на захранване 12 V. Камера може да бъде свързана към фонарю заден ход, уличному светлина, към всичко, което има мощност, ще 12 V.Ние също така предоставя инструкции и оказваме техническа поддръжка.

Всичко за продукта

Избор на купувачи