• Ново
Tadibrothers 12-инчов Безжична система за гръб на камерата на ремаркето Ultimate CCD АВТОБУСА с Номер знак и странични камери Премиум-клас

Tadibrothers 12-инчов Безжична система за гръб на камерата на ремаркето Ultimate CCD АВТОБУСА с Номер знак и странични

BGN 10.57

Наличност
Налично за поръчка

Вижте в цял свят зад себе си в наситени цветове.Това също е LCD монитор, така че той е много лек и тънък.Освен това, тя разполага с четири видеовхода, така че можете да свържете няколко камери.
Когато екрана е включен, имате възможност да разгледате един фотоапарат или всички четири на разделен екран, че той се свързва с всеки източник на захранване или запалката на колата.Можете да го инсталирате на вашата арматурното табло (планина е включен в комплекта).
Свързване на до 4 камери
Лесно се превключва между камерите
Видео вход : 4 видеовхода
Видео система : NTSC/PAL
Помещение с номер знак за монтаж чрез вкручивания текущите винтове с номер знак в скоби; това е много лесен за инсталиране.Камерата също може да се регулира, за накланяне на камерата нагоре или надолу, за да можете да получите идеален за преглед на вашия автомобил.
Тази безжична камера е с обхват на действие на 95 метра, която може да премине през всяка кола.
Не се налага пробиване на някакви дупки или инсталирате монтажни скоби.При 120 градуса, всичко, което се намира извън автомобила, лесно се вижда, той също така цветно, водонепроницаемое и има военно нощно виждане.
Безжична страничната камера премиум-клас е с ъгъл на видимост 120 градуса, той е водоустойчив и е с автоматично нощно виждане.Той се обръща, за да можете да го изпрати в най-доброто възможно място.Странични камери са с компактни размери, така че вие няма да намалите си микробуса в труднодостъпните места
Тялото на камерата wireless RV Box ви позволява да инсталирате камера от няколко страни на вагона.
Което означава безжична връзка?Това означава, че вие не трябва да се видеокабель от задната част на колата до предната част, вместо това, тя е безжична.Въпреки това, камера и монитор все още трябва да се свърже към източник на захранване.Монитора идва с адаптер за прикуривания, обаче, вместо него можете да използвате ВСЕКИ източник на захранване 12 V. Камера може да бъде свързана към фонарю заден ход, уличному светлина, към всичко, което има мощност, ще 12 V.Ние също така предоставя инструкции и оказваме техническа подкрепа, и ако имате нужда от местен инсталатор, ние можем да го намерим за вас.

Всичко за продукта

Избор на купувачи