• Ново
TadiBrothers 7-инчов безжична система за обратно виждане с ремарке за коне с 2 камери (1 за ремарке за коне и 1 за вашия камион)

TadiBrothers 7-инчов безжична система за обратно виждане с ремарке за коне с 2 камери (1 за ремарке за коне и 1 за вашия

BGN 13.48

Наличност
Налично за поръчка

Кристално чист 7-инчов LCD монитор е идеалното допълнение към всеки собственик на ремарке за превоз на коне / на водача, който се нуждае от помощ в архивирането.Вижте в цял свят зад себе си в наситени цветове.
Безжична камера RV Box е с ъгъл на видимост 120 градуса, той е водоустойчив и е с автоматично нощно виждане (идеален, за да види конете вътре в караваната в най-непрогледния мрак).Камера - една от най-здравите, които имаме, с една невероятна възможност за регулиране и яснота за нощно виждане.
Помещение на АВТОБУСА Box с метален сенника за защита от отблясъци и камъчета.Той също е бил много популярен сред ванове, защото корпуса му позволява монтирането на камери от няколко страни на вагона.
Можете също да зададете тази камера в рамките на неговата ремарке за превоз на коне и види своя кон по време на движение по пътя!Ние също имаме С-образна скоба, за да закача камерата вместо да прикручивать я сглобена, можете да използвате нашите батарейные блокове, и тогава тя наистина безжична и мобилна.
Безжична CCD-камера със сребрист номер знак за монтаж чрез вкручивания текущите винтове с номер знак в скоби; това е много лесен за инсталиране.Камерата също може да се регулира, за накланяне на камерата нагоре или надолу, за да можете да получите идеален за преглед на вашия автомобил.
CCD обектив - това е най-ясна и качествена камера, която продава Tadibrothers.Не се налага пробиване на някакви дупки или инсталирате монтажни скоби.Камера с ъгъл на видимост 120 градуса, което е най-подходяща за леки автомобили, ванове и камиони.При 120 градуса, всичко, което се намира извън автомобила, лесно се вижда, той също така цветно, водонепроницаемое и има военно нощно виждане.Камера и планина, изработени от стомана за максимална трайност и в най-тежки климатични условия.
Което означава безжична връзка?Това означава, че вие не трябва да се видеокабель от задната част на колата до предната част, вместо това, тя е безжична.Обаче, вместо това можете да използвате ВСЕКИ източник на захранване 12 V. Камера може да бъде свързана към фонарю заден ход, уличному светлина, към всичко, което има мощност, ще 12 V.Ние също така предоставя инструкции и оказваме техническа поддръжка.

Всичко за продукта

Избор на купувачи