• Ново
TadiBrothers 7-Инчов Безжична система за гръб на камерата на ремаркето на АВТОБУСА с номер знак и Странични камери

TadiBrothers 7-Инчов Безжична система за гръб на камерата на ремаркето на АВТОБУСА с номер знак и Странични камери

BGN 4.56

Наличност
Налично за поръчка

Гледайте на целия свят зад себе си в наситени цветове имате възможност да разгледате някоя камера, или всички четири на разделен екран.
Помещение с номер знак за монтаж чрез вкручивания текущите винтове с номер знак в скоби; това е много лесен за инсталиране.Камерата също може да се регулира, за накланяне на камерата нагоре или надолу, за да можете да получите идеален за преглед на вашия автомобил.CCD обектив - това е най-ясна и качествена камера, която продава Tadibrothers.
Не се налага пробиване на някакви дупки или инсталирате монтажни скоби.Камера с ъгъл на видимост 120 градуса, което е най-подходяща за леки автомобили, ванове и камиони.
При 120 градуса, всичко, което се намира извън автомобила, лесно се вижда, той също така цветно, водонепроницаемое и има военно нощно виждане.Страничната камера е идеална за всеки, дългият микробус или автобус.Можете да го инсталирате на страната, обърната отпред или отзад, за да се види всичко в кристално чиста като.Имате нужда от помощ при паркиране?Това е за теб!Имате нужда от помощ при смяна на платното на магистралата?Това е просто необходимо!
Страничната камера премиум-клас е с ъгъл на видимост 120 градуса, той е водоустойчив и е с автоматично нощно виждане.Той се обръща, за да можете да го изпрати в най-доброто възможно място.
Безжична CCD-камера RV Box е с ъгъл на видимост 120 градуса, той е водоустойчив и е с автоматично нощно виждане.CCD обектив - това е най-ясна и качествена камера, която продава Tadibrothers, също е наречена камера гръб HD.Тази камера може да издържи на пряк удар от камък, и тя ще продължи да работи като нова.Той също е бил много популярен сред ванове, защото корпуса му позволява монтирането на камери от няколко страни на вагона.
Което означава безжична връзка?Това означава, че вие не трябва да се видеокабель от задната част на колата до предната част, вместо това, тя е безжична.Обаче, вместо това можете да използвате ВСЕКИ източник на захранване 12 V. Камера може да бъде свързана към фонарю заден ход, уличному светлина, към всичко, което има мощност, ще 12 V.Ние също така предоставя инструкции и оказваме техническа поддръжка.

Всичко за продукта

Избор на купувачи