• Ново
Място на резервната регистрационен номер Tadibrothers на 120 градуса (безжична)

Място на резервната регистрационен номер Tadibrothers на 120 градуса (безжична)

BGN 39.74

Наличност
Налично за поръчка

Нашата безжична камера гръб табела е изработена от пластмаса, която е проектирана за по-дълъг живот.Той 100% е устойчив на атмосферни влияния, така че не се притеснявайте, ако започне да вали, просто инсталирайте я и забравете.Настройка на тази камера гръб регистрационен номер - това е лесен процес.Не е нужно да се притеснявате за пробивни дупки, инсталиране на монтажни скоби или каквато и да е промяна на вашия автомобил.
Просто вкрутите вашите текущи винтове с номер знак в скоби камера, и всичко е готово.За още по-голямо удобство той също е безжично от разстояние до 50 метра.
В нашите камери се използват най-новите технологии, ъгъл на видимост 120 градуса е идеална за автомобили, камиони и джипове.Широк преглед отдясно, отляво и отзад на колата прави слепи зони произход в миналото.Можете дори да персонализирате точно на ъгъла на наклон на камерата, за да получите най-добрия възможен преглед за вашия конкретен автомобил.
Цветно огледален образ осигурява невероятно качество на изображението, така че можете да се фокусира върху всеки детайл, както и система за нощно виждане на военните клас гарантира, че ще можете да използвате тази камера когато е необходимо.Тази универсална камера може да се използва постоянно по време на движение или да се създаде за активиране само при архивирането.
Имайте в предвид, че за получаване на предаване имате нужда от монитор с вход RCA.Приемника също е необходим източник на захранване 12 V.
Което означава безжична връзка?Това означава, че вие не трябва да се видеокабель от задната част на колата до предната част, вместо това, тя е безжична.Обаче, вместо това можете да използвате ВСЕКИ източник на захранване 12 V. Камера може да бъде свързана към фонарю заден ход, уличному светлина, към всичко, което има мощност, ще 12 V.Ние също така предоставя инструкции и оказваме техническа поддръжка.

Всичко за продукта

Избор на купувачи