• Ново
5-инчов Монитор Tadibrothers с Безжична Камера Гръб на Черна Рамка Регистрационен номер CCD

5-инчов Монитор Tadibrothers с Безжична Камера Гръб на Черна Рамка Регистрационен номер CCD

BGN 39.53

Наличност
Налично за поръчка

Кристално ясен 5-инчов LCD монитор е идеалното допълнение към всеки от водача, който се нуждае от помощ в архивирането.Вижте в цял свят зад себе си в наситени цветове.Това също е LCD монитор, така че той е много лек и тънък.Освен това, той има две видеовхода, така че можете да свържете фотоапарата и игралната система или DVD плейър.
Този монитор е съвместим с всички наши камери и всеки автомобил; той се свързва с всеки източник на захранване или запалката на колата.Можете да го инсталирате на вашата арматурното табло (планина е включен в комплекта).
Черна камера с номер знак (ПОЛНОКАДРОВАЯ) се монтира чрез вкручивания текущите винтове с номер знак в скоби.Камерата също може да се регулира, за накланяне на камерата нагоре или надолу, за да можете да получите идеален за преглед на вашия автомобил.
CCD обектив - това е най-ясна и качествена камера, която продава Tadibrothers.Не се налага пробиване на някакви дупки или инсталирате монтажни скоби.Камера с ъгъл на видимост 120 градуса, което е най-подходяща за леки автомобили, ванове и камиони.При 120 градуса, всичко, което се намира извън автомобила, лесно се вижда, той също така цветно, водонепроницаемое и има военно нощно виждане.Камера и планина, изработени от стомана за максимална трайност и в най-тежки климатични условия.
Тази камера е безжична камера, така че няма нужда да се кабели чрез вашата кола или микробус.Tadibrothers продава само един вид безжична камера, защото това е ЕДИНСТВЕНАТА надеждна камера на пазара.Тази безжична камера е с обхват 50 метра, който може да премине през всяка кола.
Което означава безжична връзка?Това означава, че вие не трябва да се видеокабель от задната част на колата до предната част, вместо това, тя е безжична.Въпреки това, камера и монитор все още трябва да се свърже към източник на захранване.Монитора идва с адаптер за прикуривания, обаче, вместо него можете да използвате ВСЕКИ източник на захранване 12 V. Камера може да бъде свързана към фонарю заден ход, уличному светлина, към всичко, което има мощност, ще 12 V.Ние също така предоставя инструкции и оказваме техническа подкрепа, и ако имате нужда от местен инсталатор, ние можем да го намерим за вас.

Всичко за продукта

Избор на купувачи