• Ново
7-инчов огледало TadiBrothers с Bluetooth и безжична камера гръб 120 ° RV

7-инчов огледало TadiBrothers с Bluetooth и безжична камера гръб 120 ° RV

BGN 25.25

Наличност
Налично за поръчка

Кристално чист 7-инчов LCD огледален монитор Bluetooth Mirror Monitor е идеално допълнение към всеки от водача, който се нуждае от помощ в архивирането.
Вижте в цял свят зад себе си в наситени цветове.Огледалото работи като нормално огледало, когато фотоапаратът е изключен, и като монитор (7 инча за преглед), когато камерата е включена.
Не забравяйте, че дори когато камерата е включена, вие все още можете да използвате тези части огледално секции, които остават огледални.
Огледалото също има възможности за Bluetooth, така че можете да свържете към него всеки телефон и да го използват като хендсфри.Огледалото има вградени високоговорители, така че да не се нуждаят от никакви други устройства.
Освен това, той има две видеовхода, така че можете да свържете фотоапарата и игралната система или DVD плейър.
Този огледален монитор съвместим с всички наши камери и всеки автомобил; той се свързва с всеки източник на захранване или запалката на колата.Това огледалото се закрепва с помощта на скоба на текущия огледалото и скоби могат да се регулират, така че той е подходящ за всички превозни средства.
Помещение на АВТОБУСА Box е с ъгъл на видимост 120 градуса, той е водоустойчив и е с автоматично нощно виждане.Камера - една от най-здравите, които имаме, с една невероятна възможност за регулиране и яснота за нощно виждане.
Помещение на АВТОБУСА Box с метален сенника за защита от отблясъци и камъчета.Той също е бил много популярен сред ванове, защото корпуса му позволява монтирането на камери от няколко страни на вагона.
Което означава безжична връзка?Това означава, че вие не трябва да се видеокабель от задната част на колата до предната част, вместо това, тя е безжична.Обаче, вместо това можете да използвате ВСЕКИ източник на захранване 12 V. Камера може да бъде свързана към фонарю заден ход, уличному светлина, към всичко, което има мощност, ще 12 V.Ние също така предоставя инструкции и оказваме техническа поддръжка.

Всичко за продукта

Избор на купувачи